Anamaria Wagner – psihoterapeut integrativ.

Misiunea mea

Misiunea mea este de a te ajuta să acorzi prioritate sănătății mentale și emoționale dar și de a te ajuta să îți găsești propriul echilibru.

Viața este într-o continuă derulare, dar există lucruri pe care le putem controla și lucruri pe care nu le putem controla. Nu putem controla totul, însă ne putem controla răspunsurile și reacțiile. Toată lumea poate trăi o viață fericită și sănătoasă făcând mici schimbări realiste, începând din acest moment!

În lumea de astăzi cu cât sunt mai multe distrageri din exterior și cu cât  accentul pus pe productivitate este mai puternic, cu atât va fi mai greu să rămâi puternic din punct de vedere mental.

Scopul meu este de a-i ajuta pe oameni să renunțe la obiceiurile proaste care îi rețin, astfel încât să poată deveni cele mai puternice și mai bune versiuni ale lor.

Psihoterapeut Anamaria Wagner

Ce este o sedinta de psihoterapie?

Psihoterapeut anamaria wagner

Ca să te simți bine în pielea ta și ca să trăiești o viață plină de sens, te susțin în procesarea și vindecarea rănilor produse de formele de discriminare de gen. Te ajut să construiești un stil de viață potrivit acestor particularități.

Am ales această forma de psihoterapie deoarece se pliază pe nevoile dar și pe personalitatea clientului utilizând metode și tehnici din  diverse abordări psihoterapeutice. Modul de tratament este flexibil, ținându-se cont de unicitatea fiecărei ființei umane.

Consider vitala puterea relației terapeutice care modelează și vindecă!

Vin în întâmpinarea nevoilor tale, trebuie doar să ai curajul de a-ți deschide sufletul și de a spune ce te apasă, de a da glas fricilor, de a descoperi ce se află în interiorul tău, ce trebuie schimbat/modelat  în așa fel încât să iei decizii în acord cu sufletul tău.

Ai nevoie de ajutor de specialitate? Sunt Anamaria Wagner – psihoterapeut integrativ. Putem rezolva problemele tale prin psihoterapie online sau la cabinetul meu din Sibiu.

Anamaria Wagner - psiholog

Despre mine…

Sunt licențiată a facultății de Științe Socio-Umane, specializarea Psihologie, absolventa  programului de master Psihologie Clinică, Consiliere Psihologică și Psihoterapie din cadrul universității Lucian Blaga, Sibiu.

Absolventa Școlii de Formare în Psihoterapie Integrativă, București. Stagii de practică: Spitalul de Psihiatrie „Doctor Gheorghe Preda”, Sibiu și stagiu la Centrul de tratament dependențe „Insula Speranței”, Șelimbăr, Sibiu.

Dezvoltarea personala si profesională o realizez participând la cursuri de specializare, formare si conferințe dar și programe de voluntariat în domeniu, pentru a fi la curent cu ultimele evoluții din domeniul meu de specializare.