Cabinet Pishoterapie Sibiu

Programeaza o sedinta de psihoterapie

Psihoterapeut Anamaria Wagner

Am ales această forma de psihoterapie deoarece se pliază pe nevoile dar și pe personalitatea clientului utilizând metode și tehnici din  diverse abordări psihoterapeutice.

Cabinet Psihoterapie Sibiu

Misiunea mea este de a te ajuta să acorzi prioritate sănătății mentale și emoționale dar și de a te ajuta să îți găsești propriul echilibru pe plan personal sau  profesional.

Program Cabinet

Luni – Vineri: 11:00 – 19:00
Sambata & Duminica – Inchis

Programarile se pot efectua telefonic sau prin email

Sedinte de psihoterapie

Ai nevoie de ajutor de specialitate? Sunt Anamaria Wagner – psihoterapeut integrativ. Putem rezolva problemele tale prin psihoterapie online sau la cabinetul meu din Sibiu.

Misiunea mea este de a te ajuta să acorzi prioritate sănătății mentale și emoționale dar și de a te ajuta să îți găsești propriul echilibru.

Ca să te simți bine în pielea ta și ca să trăiești o viață plină de sens, te susțin în procesarea și vindecarea rănilor produse de formele de discriminare de gen. Te ajut să construiești un stil de viață potrivit acestor particularități.

Am ales această forma de psihoterapie deoarece se pliază pe nevoile dar și pe personalitatea pacientilor utilizând metode și tehnici din  diverse abordări psihoterapeutice. Modul de tratament este flexibil, ținându-se cont de unicitatea fiecărei ființei umane.

Cabinet Psihoterapie Sibiu - Anamaria Wagner

Tipuri de Psihoterapie

Psihoterapie Online

Vrei sa profiti de o noua forma de terapie confortabila si flexibila care permite apropierea pacientului de terapeut si care poate sa fie realizata in orice moment? 

Tratarea Fobiilor

Fobiile sunt o teama anormala de un obiect specific: animal, pasare, insecta sau activitate, dar si de o anumita situatie pe care o crezi imposibil de controlat.

Atacuri de panica

Tot mai multe persoane incep sa se confrunte, din pacate, cu din ce in ce mai multe afectiuni psihice, atacurile de panica, numarandu-se printre ele. Stai fara griji, se pot trata!

Afectiuni Psiho-Somatice

Afectiunile psihosomatice sunt acele afectiuni medicale care au o aparitie sau evolutie determinata de factori psihologici. 

Probleme de adaptare

Sunt probleme ce cuprind un grup de simptome de comportament sau emotionale. Apar cand au loc evenimente de viata stresante

Probleme relationale

Relatiile, fie ca este vorba despre familie, parteneri sau prieteni, au un impact foarte puternic asupra perceptiei noastre.

Ce este o sedinta de psihoterapie?

Sedinte de PSIHOTERAPIE

Ce este o sedinta de psihoterapie?

O sedinţă de psihoterapie este o întâlnire între un terapeut şi un pacient, în care pacientul discută problemele emoţionale sau de comportament cu care se confruntă şi învaţă modalităţi de a le rezolva.

În timpul unei sedinţe de psihoterapie, terapeutul poate întreba pacientul despre problemele sale şi despre cum acestea îi afectează viaţa. Terapeutul poate oferi sfaturi şi tehnici pentru a ajuta pacientul să îşi rezolve problemele şi să îşi îmbunătăţească starea emoţională.

De asemenea, terapeutul poate ajuta pacientul să înţeleagă mai bine gândurile şi sentimentele sale şi să găsească modalităţi de a face faţă stresului şi altor probleme emoţionale.

Sedinţele de psihoterapie pot dura de obicei între 30 de minute şi o oră şi pot fi individuale sau în grup. Pot fi efectuate în persoană sau prin intermediul unei platforme de videoconferinţă.

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

    Statcounter.com

    Statcounter seteaza acest cookie pentru a determina daca vizitatorul este la prima vizita sau este un vizitator care se intaorce pe website.

    sc_is_visitor_unique